tisdag 14 juli 2009

Elefantkjol


Fortsätter på elefanttemat. Snart finns det bara några få rester kvar av tyget som kanske kan bli applikationer någon gång. T är ju en kjolälskande dam så det fick bli en kjol till. Den blev dock lite väl lång så om hon inte blir en knubbis så kommer hon förmodligen att kunna ha den i åtskilliga år...förmodligen längre än vad hon tycker motivet är okej.

Material: Viskosjersey elefanttyg från SoS. Röd muddväv.

Mönster: Eget, som nog ska förkortas rejält. Stl. 86/92.

Roligast: Sval och skön kjol. Gick som på rulle att sy.

Nu måste jag återgå till lite iordningställande av huset...

6 kommentarer:

Anna, Tvillingtand sa...

Kjolen är jättefin! Tyget är så härligt också! Själv har jag inte ett enda elefanttyg, lite småtrist...

prickig design sa...

Oj, så himla mycket fint du sytt! Denna kjolen var riktigt fin och det randiga nattlinnet/klänningen var super fint!Är svag för rött.... :o)

LillaBarn sa...

Vilken fin kjol! Elefanterna är för söta...

Heilt spesiell sa...

Knallfint skjørt!

Sal Wilder sa...

Så mycket fint du har sytt inte bara i detta inlägg utan i de tidigare också. Söt elefantkjol i ett tunnt men behagligt tyg tycker jag. Klänningarna/nattlinnena i inlägget under är också jättefina, den modellen är jag väldigt förtjust i praktisk och bekväm, och det gul och blå kaninsetet blev jättefint!

LillaBarn sa...

Shit, vår syslöjdsfröken på högstadiet hette Inger Bäversten!!! Ganska så säker iallafall, coincidence i såna fall... Tack för tipsen, jag ska definitivt köpa Meedoms bok för fler har rekommenderat den. Sen blir det nog att leta böcker på Tradera...
Hur går det med iordningställandet av huset?? Här ser det ut som en bomb har exploderat ungefär, men det gör det alltid...